dimarts, 7 de febrer del 2017

TANCAMENT DEL POLIESPORTIU MARINA BESÒS

Des del passat més de novembre 47 treballadors del centre es van quedar al carrer. 

ALDARA CÁRDENAS.


El poliesportiu, que es troba al costat de la platja de Sant Adrià, va obrir les seves portes a l’any 1997. Aquest poliesportiu aportava riquesa econòmica al poble. Molts veïns anaven al gimnàs , a més de molta gent de les afores.

Aquest poliesportiu era molt important, tenia una piscina olímpica, una sala de màquines, un solàrium, diverses pistes de tennis, un petit camp de futbol, un camp de bàsquet, un de voleibol i moltes més sales on es feien les diferents classes.

La causa del tancament va ser un deute de més de 50 000 euros.L’impagament del centre va fer que les empreses proveïdores del poliesportiu tanquin el consum. Com a conseqüència, el poliesportiu va deixar de pagar als seus treballadors i va deixar d’oferir un bon servei als seus usuaris. Finalment, el poliesportiu va tancar les seves portes el 24 de novembre de 2016.

Els veïns de Sant Adrià consideren que el poliesportiu no s’hauria de tancar perquè era un lloc per fer esport que constituïa una riquesa econòmica i saludable per tots els que podien beneficiar-s’hi i mantenia molts llocs de treball.



 


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada