dimarts, 11 de febrer del 2020

EDUCACIÓ SEXUAL



Al nostre institut s'haurien d'impartir classes d'educació sexual.


Els joves d'avui en dia tenim accés a molta informació a través d'internet, cosa que ens permet tenir coneixement de coses de les que abans pràcticament no es parlava. Una d'elles és el sexe.
Resultat d'imatges per a "+18"Resultat d'imatges per a "iglesia sant adria del besos"
Però encara que la Generalitat està prenent mesures en aquest aspecte, encara falta molt camí per a recórrer i en el nostre Institut ens cal parlar més d'això.

A l'escola s'han de tractar aquest tipus de temes, ja que no és segur que a casa es parli de tots de la manera correcta i seria millor que els tractes un professional. Aquestes classes o xerrades no només haurien de tractar sobre les ETS o sobre els mètodes anticonceptius, sinò que hauria de parlar d'altres temes també molt importants; no en una assignatura freqüent, sinò dos o tres cops al mes.
Per exemple, una cosa molt necessària seria treure l'estereotip que tenim dees-de petits de ser heterosexual i t'has de quedar amb el genère amb el que has nascut. I un cop som més grans, estaria bé abarcar el tema de que no ens hem de sentir avergonyits dels nostres gustos i cossos, que no hem de tenir por de descobrir el nostre cos a través del sexe, o que no passa res si no él volem tenir.

Això pot ser fins i tot una mica controversial ja que el nostre Institut es religiós, i la religió i el sexe no solen asociarse, pero ens podria obrir la ment a que la religió potser no es tan tancada respecte a aquests temes i també podria descobrir-nos un món que pensem que tenim dominat.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada