dimecres, 23 de gener del 2019

Chromebooks, el futur de les escoles











Des de el nostre col·legi, l’Amor de Déu, s’està intentant millorar a nivell tecnològic per afavorir el desenvolupament del seu alumnat i, que en un futur, estiguin preparats per tractar amb l’exterior.

21/01/2019:

Fa molts anys que podem trobar ordinadors en aquest centre, disposem de 3 sales d’informàtica (1 al tercer pis i 2 al segon) i, a més un ordinador per aula, acompanyat sempre per una pantalla digital.

Des de petits ens han acostumat a treballar amb aquests ordinadors. Dedicant mínim una hora a la setmana per a tenir una idea de com fer-los servir correcta i efectivament.

Avui dia, els alumnes d’ESO tenen el privilegi de treballar amb uns ordinadors molt més moderns i complexos. Parlem dels Chromebooks.

Els Chromebooks són uns portàtils petits els quals pots doblegar el teclat i passa a ser una tauleta tàctil. Funciona tant amb ratolí com tàctilment amb o sense teclat.

Tot i que aquests portàtils estan a prova amb els alumnes de quart degut a que disposem de pocs i l’alumnat de l’últim curs haurien de ser els més responsables i saber cuidar un material tan delicat i car com aquest, es preveu que en qüestió d’uns anys tots els cursos podran gaudir dels avantatges d’aquests ordinadors diàriament i així sortir al món laboral o a estudis superiors amb un coneixement i una pràctica amb una tecnologia tant innovadora com són els Chromebooks.



Cèlia Serrano

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada