dimecres, 23 de gener del 2019

Noves tecnologies








Des dels primers telèfons mòbils, fins als actuals robots, la tecnologia cada vegada és més present a les nostres vides i això anirà augmentant cada vegada més.

20-1-2019:

Tothom ja sap que les noves tecnologies estan sent presents al nostre dia a dia cada vegada amb més freqüència, pero la gent no arriba a imaginar que al 2030, el món estarà ple de tecnologia.

Primer seran els robots, que treballaran per nosaltres: això podrà tenir com a avantatge que la gent no hagi que treballar tant, però com a inconvenient, aquests robots passaran com a treballadors en moltes empreses, i farà que hagin d’ expulsar a moltes persones.

Després, seran la gran quantitat de pantalles digitals que hi hauran a tots els llocs. Això per una banda, pot ser més pràctic al nostre dia a dia, i pot fer que sigui molt més fàcil, però el problema arribarà ara: com estarem sempre al voltant de pantalles, el 90% de la població mundial, patirà enfermetats de vista a causa de la calor constant que ens produeix la llum d’aquestes.

Més tard, un altre problema serien els nens: ja no seria com a abans. Ara, els nens hi estarien sempre davant de pantalles i no farien activitats com les de sempre com fer esport, sortir al carrer amb amics, etc.



Mario Rodríguez

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada