dimecres, 23 de gener del 2019

Els veïns alerten d'un nou cas de violència masclista

El passat 25 de desembre va ser detingut Carlos, veí de la mina com a presumpte autor de l'homicidi de la Kenia, la seva parella de 30 anys

La Kenia no era gaire coneguda al barri, havia protagonitzat alguna discussió amb en Carlos al carrer sense més. Ell era una mica més conegut pels seus problemes amb la justícia que l'havien fet entrar i sortir de comissaria i en alguna altra ocasió fins i tot de la presó.

El matí del 25 de desembre els veïns els van veure discutir al carrer però ningú va donar la veu d'alerta, potser per que ningú va pensar que la baralla aniria a més. Cap al vespre, dos veïns van veure en Carlos caminant a la vora de les vies del tren portant un paquet a l´esquena. Aquest fet sí va aixecar sospites i ells mateixos van trucar a la policia. Després dels tràmits burocràtics de la denuncia i d'explicar el què havien vist, els veïns i dos policies van anar al lloc dels fets on van trobar el cos de la Kenia semi enterrat al costat d´una muntanya d’escombraries. Poc després trobaven en Carlos amb símptomes d’embriaguesa i consum de drogues. De seguida va ser detingut pels policies. La Kenia presentava ganivetades profundes a tot el cos, fet que va ocasionar la seva mort.

En aquest cas, els veïns van ser testimonis de la baralla però ningú va pensar que aniria a més. En altres ocasions, la parella ja havia protagonitzat escenes i baralles al carrer com la del passat dimarts.




Alba Ramos

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada