dimecres, 23 de gener del 2019

El Var, si o no?

El Var, si o no?

Hola, bon dia, diari Sport. Us comento, l’altre dia estava veient un partit de futbol i va sorgir el tema del VAR si estava bé que s'usès o no, i jo opino que sí però que tot ha de ser més equitatiu per a tots els equips i que no estiguès dirigit per cap persona d’aquesta lliga perquè moltes vegades es pot arbitrar malament amb el VAR.

Per exemple, l’altre dia en el partit que estava veient va sorgir una jugada clara de penal i l’àrbitre no va pitar. Tots els jugadors van reclamar que mires el VAR, però no ho va fer, i no va pitar res, per això jo miraria de millorar-ho perquè si s’ha afegit aquesta millora tecnològica al futbol és per alguna raó. Tots els aficionats dels clubs també es queixen, perquè no és normal que estigui tan mal fet, perquè no és normal que un vídeo arbitratge que són tres arbitres vigilant unes pantalles i revisant la mateixa jugada quatre o cinc vegades s’equivoquin tant y no li diguin al àrbitre que ha de revisar el VAR i de pitar bé.

Per això us escric i espero que sigui efectiva aquesta opinió, perquè no és normal que en un esport de tant nivell hi hagi tants xantatges. I crec que encara podrien haver-hi més millores sobre el VAR, com per exemple que els jugadors poguessin dir quan s’ha de revisar el VAR i que no només pogués dir l’àrbitre si es revisa o no. I fins aquí la meva opinió, espero que sigui efectiva i que sigui més equitatiu i amb menys xantatges.

Adrià Briones                                                                                                                 foto

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada